Angliában élők! Hol csinálnak olcsón 4D ultrahangot?
Figyelt kérdés
Eddig 200 font alatt nem igazán találtam. És az nekünk egy kicsit sok. Londonban, vagy Londontól délre bármi érdekel, ha tudtok valamit mondani. Köszönöm!2011. ápr. 22. 12:34
1/3 anonim válasza:
Sajnos nincs tul sok jo hirem.
Nem igazan elterjedt dolog a 4d-s uh ott, vagyis van kinalat, de durva arakkal. Nem olyan olcso, mint Magyarorszagon.
En 2 evvel ezelott sokaig keresgettem London kornyeken, de 200-300 font alatt nem talaltam normal csomagot a kornyeken. Londontol 150-200 merfoldre lettek volna olyan helyek, ahol mar 150 fontert is egy ertelmes vizsgalatot csinalnak (volt 100 fontos is, de az csak kb 5 perces felvetel).
Szoval en feladtam.
Inkabb kerestem olcsobb repjegyet es egy par napos csaladlatogatas kereteben hazajottunk a ferjemmel es elmentunk Pesten 4D-re. Egy oran at ott voltunk, 5 kepet nyomtattak es 8ezret fizettunk. Kompletten nem kerult az egyesz utazas annyiba, mint a kinti 4d uh.
2/3 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm! Én is arra gondoltam, hogy haza ugrok, de augusztusban szülök és egészen szeptemberig borzasztóan drágák a repülőjegyek. Utána meg már mindegy. Hát legfeljebb nem lesz 4D-sünk, végülis nem ez a legfontosabb, csak jó lett volna. :)
2011. ápr. 22. 20:21
3/3 anonim válasza:
Bristolban olcsóbb, 100-150 fontért megcsinálják. Bár ha a benzint veszed akkor ugyan ott vagy. Én Bristoltól kb egy órára lakom, itt voltunk 120 fontért, dvd-t, cd-t adtak hozzá 42db képpel, és az uh egy óráig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!