Terhességmegszakítás után ez normális?
Figyelt kérdés
18.-án volt műtét, és olykor nagyon görcsölök. a vérzés elmúlt teljesen, néha barnás folyás jön ki, de minimális. teljesen olyan érzés, mintha megakarna jönni. mennyi időn belül kell ennek megtörténnie? úgy érzem a napokban megjön, bár lehet ez túl korai? sokan írták, hogy nekik nem fájt semmi műtét után. nekem az altatás után (mikor teljesen fent voltam) iszonyatosan görcsölt és kénytelen voltam fájdalomcsillapítót kérni. lehet nagyon megsértették? vérezni nagyon véreztem akkor, de elmúlt pár óra alatt.2011. ápr. 21. 11:46
11/12 anonim válasza:
2,2 centinek is van fele, pontosan 1,1 centi. egyébként szerintem ez nem mérettől függ, hogy esetleg bent marad e valami. És a csomó pénz meg jó doki sem garancia semmire.
Valami biztos nincs rendben, különösen ha ilyen fájdalmaid vannak.
12/12 anonim válasza:
Szia, nekem 2 hete volt abortuszom. Nem akarom taglalni milyen okokból kifolyólag. Azóta eleinte görcsölt, utána nyilalva fájt. Az orvosom erre azt mondta, hogy ez átlagos az ilyesfajta műtét után. De ha nagyon aggódsz keress fel egy nőgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!