Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhességmegszakítás után...

Terhességmegszakítás után miért nem lehet hetekig szeretkezni?

Figyelt kérdés

Hétfőn volt a műtét. természetesen nem élünk nemi életet, nem szabad, de senki se mondta, hogy miért nem? én betartom a 4 hetet, vagy ha kell többet. Az orvosom nem említette, a műtét után a többi orvos sem tájékoztatott.

Illetve szerintetek az nem baj, ha Párom kézzel vagy nyelvel kényeztet? a hüvelyembe semmit nem dug, még ujját sem, nem engedem neki, de szerintem ha külsőleg érint meg, abból baj nem lehet(?)

2011. ápr. 21. 10:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
akinek van gyereke, nyilván nagyon szereti és gyilkosnak tartja aki ezt választja. felfogás kérdése, mindenkinek vannak elvei. senkinek nem tartozom magyarázattal. szerintem az lett volna a furcsa, ha megszülőm és nem tudom etetni. na ezt kiértette volna, hogy minek vállalok így gyereket?
2011. ápr. 23. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!