Mit jelent a nyílt örökbefogadás?
akkor jobb nektek a titkos!!
igen, lehet a nyakadra fog járni, mert megbánja hogy örökbe adta, stb.....
ha én lennék ilyen helyzetben én inkább a titkosat választanám tuti.
NEM gondolhatja meg magát 6 hétig!!!
A papírok aláírása után azonnal elveszti nyílt ÖF-nál a jogait az életet adó anya!
A nyakadra meg annyira járhat, amennyire te megengeded neki!
Ugyanabból a városból tán rizikósabb gyereket örökbe fogadni, de másik megyéből biztosan nincs ebből probléma, hacsak nem közlöd a lakcímedet.
Köszönöm szépen a válaszokat. A másodiknak meg még annyit, hogyha valaki úgy döntött, hogy nem ő neveli a gyerekét, és lemond róla, akkor mondjon is le róla! Nincs joga senkinek az otthonába mászkálni, és ellenőrizni, hogy mit csinálnak vele. Ő a szülőanya? Ez mit jelent? Volt egy kellemes éjszakája, de a következményeket nem ő vállalja, tehát nem mondhatnám, hogy olyan remek édesanya lenne. De úgy látom nem csak én gondolom így, hogy nincs joga zaklatni az örökbefogadó szülőket.
Szerintem nem sokan vállalnák úgy az örökbefogadást, hogy a szülőanyának joga van bármikor odamenni és figyelni, hogy hogyan élnek.
Nagyon remélem,hogy ilyen hozzáállással nem örökbefogadó szülő vagy.
Tudod,annak az élvezetes éjszakának van 9 hónapig tartó folytatása,és egy szülés.9 hónap alatt minden mozdulatot ő érez,az ő pocijában növekszik.
És egy ilyen " egy éjszakát élvező" anyának köszönheti más,hogy lehet gyermeke. Igenis tisztelni kell,hogy a gyermeke érdekében megteszi,hogy másnak örökbe adja. Egy gyermek a legnagyobb kincs.
Nem hiszem h pár havonta fotót küldeni és évente egyszer engedni h lássa a gyermekét akkora gond lenne. Az örökbefogadó címe titkos marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!