Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használtatok már ilyen szúnyog...

Használtatok már ilyen szúnyogriasztó karkötőt? Bevált?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 18. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Magamra még csak csak feltenném, de kislányomra semmiképpen se. Én valahogy nem tudok hinni abban, hogy ezek természetes anyagból készülnek, és úgy riasztanak szúnyogot, hogy közben semmi káros anyagot nem bocsátanak ki.
2011. ápr. 18. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt drága, ahhoz képest, h csak 12 órán át véd, másrészt én találtam egy jobb megoldást: Galaktiv bio: [link]

Ilyennel kenem a kisfiam, és magamat is tavaly nyár óta. Kismamák is használhatják. Brendonban, DM-ben is lehet kapni, DM-ben olcsóbb.

2011. ápr. 18. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen és sajnos nem riasztotta vissza a szúnyogokat :(

Talán, ha mindkét csuklóra és bokára is tennénk, akkor hatna, de ahhoz meg elég drága.

Úgyhogy maradok én is a Bio Galaktívnál, bár az meg elég macera, hogy külön-külön van a szúnyogokra és a kullancsokra is...

2011. ápr. 18. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is galaktiv bio jött be!
2011. ápr. 18. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!