Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miket tegyek a szülésznő...

Miket tegyek a szülésznő ajándékcsomagjába?

Figyelt kérdés
A szülésznő, aki ott lesz velem a szülésnél, anyukám szomszédja, ezért nem fogad el tőlünk pénzt. Arra gondoltam, hogy készítek neki egy ajándékcsomagot 10-15 ezer Ft értékben. Saját kezűleg szeretném összeállítani. Szerintetek jó ötlet? Miket tegyek bele?
2009. márc. 3. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi is sk csináltuk.

Csoki, bonbon, tea, kávé, keksz, nápolyi, bor. A boron kívül mindegyikből többfélét vásároltunk, hogy változatos legyen. Kávéból volt nagyzacsis, és volt olyan, ami adagonként volt becsomagolva. (nem vagyok kávéivó, így nem tudom a pontos nevét)

bonbonból is volt többféle, na meg a csokiból is...

Esetleg egy dobozos orchideát is tehetsz a csomagba.

2009. márc. 3. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
szerintem pénzt adjál gondold el ha mindenki ezt ad mennyi kávét és csokit eszik
2009. márc. 3. 19:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is jobb lenne a pénz, de tőlünk nem fogadja el, mivel anyuval eléggé jóban vannak. Ezért gondoltam ajándékcsomagra, hogy valamivel mégis honoráljam a segítségét.
2009. márc. 3. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ajándékutalványt adnék neki. Pl. könyv, vagy Tesco vagy ami a közelben van. Így azt vesz belőle, amit szeretne.
2009. márc. 3. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi is ajándékcsomagot adtunk: likőr, vagy aszú, kávé, tea, bonbon, tettünk egy borítékba képeslapot (és persze erre írtunk pár sort, bele pénz), valamint egy cserép orchidea.

Könnyű szülést!

2009. márc. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!