Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Írnátok olyan aranyos, kedves...

Írnátok olyan aranyos, kedves meséket, mint a Bogyó és Babóca?

Figyelt kérdés
Vagy a régi mesék közül, amik még normálisak voltak (pl. Kisvakond, Vízipók, stb.).
2011. ápr. 16. 14:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi, ezek jók. Bocsánat, azt nem írtam, hogy mesefilm kellene, nem könyv. A kippkopp könyvek megvannak. :)

Írjatok még, ha vannak ehhez hasonlók!

Szerintem nagyon aranyos, és ezerszer jobb ez a mese, mint a harcolós, meg pokémonos "mesék"...

2011. ápr. 17. 00:25
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem a harcolós pokémonos mesékkkel kell összehasonlítani, nyilvánavalóan az nem 2-3 éveseknek készült, de szerintem infantilis és nem értem miért van ennyire felkapva.

Mondjuk én gyerekkoromban a Kockásfülű nyul-at kimondoottan nem szerettem. Lolka Bolka határeset.

2011. ápr. 17. 00:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam 21 honapos, a Mazsola es Tade valamint a Kisvakond a kedvence :)
2011. ápr. 17. 06:52
 14/17 A kérdező kommentje:

00.28-as:

Nem azért nézzük, mert "felkapott", hanem mert nagyon aranyos, szép beszéd van benne, és a 2,5 évesemnek annyira tetszik, hogy a képernyőre tapadva nézi. Nem tartom jó dolognak az öldöklős, erőszakos meséket, meg a lehetetlen karaktereket sem, később se szeretném, ha ilyesmiket nézne.

A Kisvakond nálunk is nagy kedvenc, meg a Micimackó, csak ezeket már én unom, mert kb. 50x néztük meg mindegyiket.

2011. ápr. 17. 10:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Nálunk egyfolytában Süsü megy!

Pont a múltkor olvastam, hogy ez a mese esetlegesen megijesztheti őket.

Na az én Kicsikém 1 éves múlt, és a fogzás miatt vannak nagyon dúrva napjain, néha rengeteget sír, de ha meghallja a süsü zenéjét egyből csend van. Ez a titkos fegyverem. Nem sokat megy a tv, de ha épp semmi nem köti le, vagy épp nagyon nyűgös, akkor Süsü akcióba lendül.

2011. ápr. 17. 11:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Mesefilmben nekünk a Teletubbies jött be, egyéves kora óta ő is rátapadva nézte, de most, h három lesz lassan, fél tőlük.

Ki érti ezt?:)

2011. ápr. 17. 14:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Anna, Peti és Gergő
2012. jan. 20. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!