A babatervezok.otthona.net-re hogyan tudok regisztrálni? Sajnos nem tudok németül.
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 18:53
1/7 anonim válasza:
hmmm... fura, de amikor beirtam, amit irtal, akkor nekem magyar nyelvü honlap jött be....
2/7 anonim válasza:
elsö vagyok, megtalaltam :) szoval, a bal menüsorban van egy olyan, hogy anmelden, arra kattints ra, utana ezeket kerdezi: nemed: weiblich (gondolom nö vagy :) ), aztan elöneved, majd utoneved, utca, hazszam (ez egyben), iranyitoszam, varos, falu stb neve (ez megint egy sorban), orszag, születesi datum, e-mail cim, aztan a következö kerdes, hogy honnan tudsz roluk, ide ird be, hogy google, vagy tök mindegy igazabol :) utana x-eld be, hogy elfogadod az altalanos szerzödesi felteteleket, utana ird be az ellenörzö kodot, ami neked is megjeleni, utana menj le teljesen, es ott van, hogy jetzt anmelden. Kapsz egy levelet, amivel utana be tudsz jelentkezni :)
3/7 anonim válasza:
ja, az orszag Ungarn nemetül, es azt nem irtam le, bar gondolom egyertelmü, hogy a vegen a jetzt anmelden-re kattints ra :) aztan kiirja, hogy sikeres regisztracio, es nezd meg az e-mail fiokodat, hogy megjött-e az e-mail..
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2009. márc. 2. 08:50
5/7 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak:Jó neked,hogy magyar nyelvű honlap jön be.Nekem hetek óta nem jött össze!
2009. márc. 2. 08:51
7/7 anonim válasza:
az elsöt, meg a masodikat is en irtam, csak elöször nem talaltam meg, hogy mi az, ahol nemet jön be :) de aztan lattam, hogy a regisztracional :) akkor sikerült regisztralni :) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!