Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Peg Perego venezia és uno...

Peg Perego venezia és uno között mi a különbség?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a veneziát már nem lehet kapni, de csak a kerekeikben van különbség?Amúgy a venezia nem kisebb mint az uno?
2011. ápr. 9. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt Veneziám,de nem ajánlom.Kicsik a kerekei és szinte lehetetlen tolni rossz úton.Úgy emlékszem az Uno-nak már a hátsó kerekei nagyobbak,evvel szerintem már jobban lehet közlekedni.A nagyságáról nem tudok mit mondani,nem ismerem az adatait.Egyébként a Venezia jó kocsi lenne,mert vízszintesig lehet dönteni és sportkocsivá lehet alakítani.
2011. ápr. 9. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi, így lehet inkább unot veszünk, mifelénk se túl jók az utak.

de várom még a véleményeket:)

2011. ápr. 9. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, a Veneziának kicsik a kerekei, de amúgy nagyon jó babakocsi. Bár nekünk nem az volt, hanem Duette (mert, ikrek) és Pliko P3, de volt alkalmam kipróbálni (egyik barátnőmnek az van). De ha rosszak az utak, akkor én is inkább az Uno-ra szavazok. :)
2011. ápr. 11. 19:49
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, meggyőztetek:)és gratula az ikrekhez:)
2011. ápr. 11. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!