Ugye a bejelentettség számít nem a ténylegesen ledolgozott óra?
Most kezdtem el dolgozni 3 napja, de még fél évig gyesen vagyok.Na pont ma kaptam a papírt a kincstárból is hogy küldjem vissza, hogy hetente dolgozok-e többet 30 óránál, mert akkor nem vagyok már jogosult ápr.1-től a gyesre.
A bejelentett óráim szerint nem haladom meg a 30 napot, mert csak 4 órára jelentenek be, de ennél a tényleges órám több.
Na most akkor vissza küldhetem úgy hogy nem haladom meg, vagy kérjem át nem dolgozó apuka nevére a gyest?
Ha át kell hogy kérjem, ahoz be kell hogy menjek személyesen vagy levélben is elintézhetem?Van ehez valami forma nyomtatvány, vagy csak egy sima levelet kell írnom, hogy munkába állásom miatt át szeretném irtani?
Igen csak 4 órára fizetnek járulékot.Akkor jó, mehet vissza a papír hogy küldjék még a pénzem.
Köszönöm
Utolsó vagyok.Figyeljetek a jelenléti ív 4 órásként legyen kitöltve. Ellenőrzéskor mindent néznek.
Üdv:egy vállalkozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!