Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugye a bejelentettség számít...

Ugye a bejelentettség számít nem a ténylegesen ledolgozott óra?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el dolgozni 3 napja, de még fél évig gyesen vagyok.Na pont ma kaptam a papírt a kincstárból is hogy küldjem vissza, hogy hetente dolgozok-e többet 30 óránál, mert akkor nem vagyok már jogosult ápr.1-től a gyesre.

A bejelentett óráim szerint nem haladom meg a 30 napot, mert csak 4 órára jelentenek be, de ennél a tényleges órám több.

Na most akkor vissza küldhetem úgy hogy nem haladom meg, vagy kérjem át nem dolgozó apuka nevére a gyest?

Ha át kell hogy kérjem, ahoz be kell hogy menjek személyesen vagy levélben is elintézhetem?Van ehez valami forma nyomtatvány, vagy csak egy sima levelet kell írnom, hogy munkába állásom miatt át szeretném irtani?

2011. ápr. 8. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
A bejelentett számít! Gondolom a fizetésed is hivatalosan 4 órás munkára kapod, aszerint fizetnek járulékokat utánad. Zsebbe meg esetleg megy a különbözet. Dehát arról meg senki nem tud...
2011. ápr. 8. 22:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen csak 4 órára fizetnek járulékot.Akkor jó, mehet vissza a papír hogy küldjék még a pénzem.

Köszönöm

2011. ápr. 8. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs túlóraként a papírodon,hogy többet dolgozol,akkor ok.
2011. ápr. 9. 00:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.Figyeljetek a jelenléti ív 4 órásként legyen kitöltve. Ellenőrzéskor mindent néznek.

Üdv:egy vállalkozó

2011. ápr. 9. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!