Szüljek 3. gyereket?
Nekem a nagyok 17, 13,12 évesek. A kicsi 20 hónapos, júliusra várjuk a tesót, szeptemberben töltöm a 40-et.
Semmivel sem volt nehezebb sem a teherbeesés, sem a terhesség, sem a szülés 38 évesen, mint fiatalabban. Most sincs semmilyen problémám, pedig egész nap egy bő másfél éves után futkározok.
A mai terhesgondozás olyan szűrővizsgálatokra ad lehetőséget, ami mellett ennyi idősen nyugodtan lehet még gyereket vállalni.
Ennyi idősen még bevállalnám,ha vágynék rá, és a férjem is.
Én a harmadikat 33 évesen szültem, többet nem tervezek, de a 38 még nem kor:) Nyugodtan belevághatsz!
Öregedő?
38 szerintem még messze nem az öregedő kategória.
Ha gondolkodtok 3. babán, akkor gondolom nem úgy nézel ki, mint aki fél lábbal a sírban vagy, gondolom fiatalos vagy és egészséges.
Szerintem legyen 3. babátok.
Én 37 évesen szültem a másodikat, szerintem nyugodtan szülj, egy 38 éves nő-főleg mamanpság- nem öreg, ez csak régen volt.
Gondolom te sem oylan kötgetős otthonkás fajta
vagy:-))))))))))
Inkább szülőn a nő később, mint 20 évesen a semmire, nekem az véleményem.
Én 26 vagyok, és mi is épp harmadikat tervezünk :)
A fiatalabb kismamákat ugyanúgy kinézik sokan, mint az idősebbeket. Így én azt mondom, hogy rajta-rajta, vágjatok bele, ha szeretnétek!
Amivel kockázatosabb egy 30-on túli terhesség, arra ott vannak a szűrővizsgálatok, amikkel szerintem a kisebbik gyerekeddel is átestél már. Van aki azt mondja, hogy nem annyira fiatalon nehezebb a terhesség, de nem hiszem, hogy bármi gond lenne, hisz 3 éve is voltál várandós, és kicsi gyereked van, szóval szerintem rutin lesz neked :)
És egyébként is, ne beszélj itt "öregedő kismamáról", mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát ;)
Szerintem simán vállald be.
Mi most tervezzük a másodikat, 33 vagyok. És szerintem bele fogunk majd vágni egy harmadikba is, és akárhogy számolom, már bőven megleszek 39 is, mire összehozzuk:D
csak annyit tennék hozzá, hogy 20 évesen se mindenki a "semmire" szül.
egyébként van, akinek az első baba jut eszébe 35-40 évesen, hogy de jó lenne, ezzel nem értek egyet. Nem többedik babára gondolok itt és nem is azokra a nőkre, akiknek egészségügyi vagy anyagi gond miatt nem adatott meg korábban a pici, vagy esetleg a párkapcsolatuk nem volt olyan. Hanem azokra, akik elkarrierezték vagy szórakozták az időt, és ilyenkor jut eszükbe egyáltalán megpróbálni. De Te a 3. kisbabádat szeretnéd (szerintem már döntöttél is :))) szívből kívánok minden jót és sok egészséget hozzá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!