Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lekötés után mennyi esélye...

Lekötés után mennyi esélye van a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés
Az orvosom nem csak elkötötte el is égette a petevezetékemet.Most mégis aggódom 4hónapos a kisfiam már 2szer volt menstruációm most 1hete kelett volna megjönnie igaz 2hete nem szoptatok sajnos nincs tejcsim.Várhatok még a hormonok miatt vagy menjek orvoshoz?
2011. ápr. 4. 08:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ez a legbiztonságosabb módszer, átvágják, a végeit összeégetik és visszahajtva el is kötik a petevezetőknek. Kizárt, hogy így teherbeess, hacsak az orvosod nem hibázott.
2011. ápr. 4. 08:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát nekem a helyedben a legutolsó gondolatom lenne a terhesség gyanúja..:)

Persze a buta gondolatok idegesítőek tudnak lenni,vegyél egy tesztet.

Inkább nem állt még be a ciklusod....:)

2011. ápr. 4. 09:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors megnyugtató választ én is erre gondoltam de 3picigyerek után nem szeretnék ujból terhes lenni,és a harmadikkal is ugy maradtam terhes,hogy 3hós volt a kicsi nem is gondoltam volna.
2011. ápr. 4. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!