Szakítottam a barátommal egy hónapja, most kiderült, hogy terhes vagyok. Mit tegyek?
Szia!
Valóban nehéz helyzet, de nem megoldhatatlan. Én ha a helyedben lennék semmiképp nem vetetném el. Egyetértek az előttem szólókkal, az abortuszok és vetélés után szerencsésnek mondható egy újabb terhesség. (Főleg annak ismeretében, hogy milyen sokan nem tudnak terhesek lenni ezek után, pedig szeretnék.)
24 évesen elég érett lehetsz egy gyermek vállalásához, nem vagy már tinilány.
A szüleid nem fognak kitagadni, ha eleinte neheztelnek is, d megbékélnek majd és támogatnak.
Nagyjából az államvizsga előtt szülnél, de azt lehet halasztani, tehát nem akadály.
Én megtartanám és megszülném. Aztán majd közben eldöntöd, hogy felneveled-e vagy lemondasz róla.
Mindenesetre jó egészséget kívánok és azt, hogy dönts jól! Két életről döntesz, ezt azért ne felejtsd el.
Szia!
Ha örökbeadáson gondolkodsz, ha jól meggondoltad, akkor mi szívesen felneveljük a gyermekedet. Szívünk teljes szeretetét adjuk Neki, ha Te bizalmat szavazol nekünk.
Kitartást kívánok és amennyiben úgy gondolod, kérlek írj privit és felvehetjük egymással a kapcsolatot megismerni egymást! Minden segítséget megadunk Neked a babavárás alatt, ami csak tőlünk telik, természetesen törvényi keretek közt.
Bárhogy is döntesz nagyon jó egészséget és sok szépet kívánunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!