Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet egy anyának kedvenc...

Lehet egy anyának kedvenc gyereke?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Nekem "csak egy" van,szóval csak az érzéseimet tudom leírni,nem a tapasztalatomat!

Igen!

Határozottan igen!

Az első mindig a Csoda marad,hogy megtörtént és anya lettem,ezt biztosan tudom.

Ha születne egy beteg babám,Neki is sokkal több szeretet kellene adnom,mint az egézséges testvérének és őszintén remélem,hogy jobban is szeretném!

Ahány ember,annyi "viselkedés",ha magamat látnám benne,hogy mennyire hasonlít rám belsőleg,akkor is kedvenc lenne.

M

2009. febr. 26. 08:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Lehet,de nem túl jó dolog.Mármint a testvérének biztos rossz lenne.
2009. febr. 26. 09:16
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Az 1. gyermeked által válsz anyává, szülővé.

Szerintem nem lehet egyformán szeretni, ellenben nem szabad különbséget tenni.

2009. febr. 26. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 van. Amikor egy volt, és teherbe estem a másodikkal, akkor attól féltem, hogy mennyire tudom majd megosztani a szeretetem. Pedig nem megosztani kell, hiszen a szeretetből inkább több lesz, mindig annak jut nagyobb figyelem, akinek éppen nagyobb szüksége van rá. Azóta van egy harmadik babám is, és kicsivel sem szeretem kevésbé az első- és másodszülötteket, hanem inkább mindegyiket úgy szeretem, ahogy nekik jó. Ezt így furcsa és nehéz megmagyarázni, de én így érzem.
2009. febr. 26. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
45%

Én mindegyik gyerekem egyformán szeretem, de mindegyiket másképpen :-)

És igen, lehet, de nem szabad a kedvenccel sem éreztetni és a többiekkel sem :-)

2009. febr. 26. 15:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:))
2009. febr. 26. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!