Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden jót Nektek! Viszlát...

Minden jót Nektek! Viszlát anyukák?

Figyelt kérdés

Régi tagja vagyok ennek az oldalnak, de már olyan szinten belém lett gázolva párszor, hogy elköszönnék.

Sokaknak adtam hasznos válaszokat, és én is kaptam sok választ, de sokan belém is rúgtak, ami miatt inkább be sem lépek többet ide. Volt, akivel emailben is beszéltem, és úgy segítettem. Nagyon jó volt itt, de már elég volt. Besokalltam, amiért itt néhány anyuka úgy írogat, ahogy...

Mindenkinek minden jót, boldog babázást kívánok!

Üdv: Gab

2011. márc. 29. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%

Ide már én is eljutottam pár hónapja...

sajnálom.

Nekem is írtak privibe jót, hideget meleget ...

megértelek ha ez megnyugtat valamelyest.

Lassan én is lelépek de nem szándékozom beírni se elköszönni majd egyszer csak eltünök.

én 2008 óta irok ide.

2011. márc. 29. 15:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is tartottam kb. fél év szünetet már ezen az oldalon. Pontosan emiatt. De aztán bevettem a lexarom tablettát, mert rájöttem, hogy arctalan primitív emberek miatt nem fogom magam idegesíteni, amúgy meg az esetek 80%-ában pozitív tapasztalataim vannak, és azért a nagy része a válaszolóknak normális és jószándékú. :)
2011. márc. 29. 15:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem tudom, ki vagy, de kár hogy elmégy.

Nem lenne szabad ennyire a szívedre venni, olyan sok selejt ember van a világon, óhatatlan hogy erre az oldalra is jusson jó pár.

Én már kaptam itt hideget meleget, de mellette sok köszönetet is, így maradok:)

Amíg csak egy valakinek is tudok segíteni, addig nem izgat a káráló, ostoba többi, akinek az egyetlen szórakozása, hogy itt kötekszik, meg beszólogat. Inkább szánom őket, mert nincs más ami kiteljesítené a szegényes életüket.

Sajnáld őket te is, és ha szeretted az oldalt, akkor ne hagyd, hogy néhány negatív IQ-ú elkergethessen!

2011. márc. 29. 15:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnallom. :(

De en is kaptam hideget es meleget is nagyon szokszor. DE! Ennek az oldalnak tobb ezer tagja van es sajnos el kell fogadni, hogy egy ilyen helyen vannak jo es kevesbe jo emberek. Vannak olyanok akik viccet uznek masok gondjabol de vannak megerto es segitsegre szorulo anyukak/kismamak is. Nem akarlak meggyozni ha mar igy elszantad magad de nem erzed, ugy hogy sokszor azok akiknek tudtal segiteni vagy teneleg segitsegre szorulnak de amugy tele vannak jo akarattal megeri ertuk itt maradni. :) Az elet sajnos ilyen, nem csak jot osztogat es foleg nem egy ilyen tarsasagi oldalon. En szinte naponta benezek ide es latok ledobbento, rosszindulatu valaszokat de en ugy erzem sokan segitenek es joindulatuak. Ertuk megeri maradni szerintem. Lehet furcsanak tunik de en rengeteget tanultam akaratlanul is ettol az oldaltol es remelem, hogy sokaknak en is segithettem. Szerintem ne engedd, hogy par rossz indulatu emberke elvegye a kedved. Egy ilyen oldalon neha el kell siklani a rossz felett, hogy ne hagyjuk veszni a hasznos dolgokat. :)

2011. márc. 29. 15:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sajnálom, h. egy hasznos válaszadóval kevesebb lesz. kezdő anyuka vagyok rengeteg kérdéssel, bizonytalansággal, ez az oldal és a kedves segítőkész anyukák nagyon nagy segítséget jelentenek nekem. nem is tudom hol lennék nélkülük. nem tudom te válaszoltál -e nekem, biztos, úgyhogy köszönöm. önző leszek: kérlek gondold meg magad, mert nem szeretném, hogy ha a rosszindulatúak miatt lenne kevesebb segítsége a hozzám hasonló anyukáknak....ne a hulyékre koncentrálj.

legyen szép napod.

2011. márc. 29. 15:26
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
Oké. Szia!
2011. márc. 29. 15:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, miért kell néhány rosszindulatú idióta miatt kiborulni. Segíts ha tudsz, kérdezz ha arra van szükséged, a jópár bunkóval meg nem kell törődni! Nekem is írtak már itt szépeket, de én csak röhögtem egyet. Képzeld el a fröcsögőknek milyen élete lehet. Inkább szánalmasak mint bosszantóak ha belegondolsz.
2011. márc. 29. 15:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én már csak azért sem megyek el innen, hogy nehogy már csak az okosoké legyen ez az oldal. Sokszor olyan butaságokat írnak, hohy sírni tudnék. Egyébiránt pedig nagyon sok kedves anyuka is van az oldalon. Nekem ez kikapcsolódás.

A negatív véleményekkel pedig ne foglalkozz! Mindenkinek szép napot!

2011. márc. 29. 17:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A negatív véleményekkel pedig ne foglalkozz! A legtöbb negatív vélemény java részét unatkozó tinik írják (Mert azokat tuti nem értelmes szülők írják)és azt hiszik hú de viccesek. Arra gondolj, hogy te őszintén segítesz annak akinek kell itt ez a lényeg!!!!!!
2011. márc. 29. 18:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszú "itt tartózkodásod" alatt csak egyetlen kétségbeesett vagy tanácstalan szülőnek adtál segítséget megérte itt lenned!!!!!!!!!
2011. márc. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!