Aki kapott injekciót (méh össze húzót) annak hamarabb is vissza ment a pocakja? Van valaki aki egyik gyerekénél kapott, másiknál meg nem?
Nalam nem volt kulonbseg. Elso gyerek szuletese utan nem kaptam, nekem nem igazan maradt pocakom akkor sem szules utan. Pedig akkor nagyon sokat hiztam egyebkent vekony testalkatra (de korabban sem voltam sohasem pocakra hizos). Annak ellenere, hogy boven maradt rajtam sulyfelesleg, a pocakomon nem igazan latszott szules utan par nappal sem, hogy nemreg meg terhes voltam.
A masodik szuleskor nem akart levallni a mehlepeny, igy egeszsegugyi kuretet csinalta a doki es kaptam mehosszehuzot is. Az tuti, hogy nagyon jol kitakaritott, mert konkretan alig volt gyermekagyi verzesem, a szulest koveto harmadik napon mar csak pici tisztasagi betet kellett. Ezalatt a terhesseg alatt nem is hiztam sokat, vekony maradtam, de szinte pocakom sem volt mar amikor mentem haza a korhazbol.
Mindket szules utan inkabb arra kellett ido, hogy a borom visszahuzodjon, az a folyamat volt idoigenyes.
Szerintem a mehosszehuzo azon nem segit sokat, hogy marad-e pocak, vagy sem, az inkabb attol fugg, hogy mennyire volt nagy a hasad (nekem nem volt nagy egyik babaval sem), milyenek a szoveteid, erosek-e az izmaid, milyen a tartasod, meg alapban milyen a testalkatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!