Depressziósan terhesség? Vállalt így valaki babát?
Igazából te tudod hogy mennyire "súlyos".
Ha nagyon akkor nem is azért mert örökölné, de egy gyerekhez rengetek türelem kell...ami depressziósan vagy működik vagy nem.
Kérd ki szakember véleményét.Sok sikert nektek
Szia! Elmesélem az én történetem, de mindenképp beszélj szerintem is szakemberrel, hogy ő hogy látja.
Depressziós voltam. Megfogant a baba, de igazából nem volt tervezve. Örültem neki, ettől függetlenül néha eszembe jutott, hogy szegény nagyon rossz szülőt választott és még van ideje " elmenni" tőlünk én nem fogok rá haragudni. Nagyon gyűlöltem magam ezek miatt, de teljesen problémamentes várandósság után megszületett a kisfiam. Persze elkapott a szülés utáni depresszió, anyu haza akart költöztetni magához stb. És mikor a fiam 5. heténél járt mintha mindent elvágtak volna. Boldog voltam. Beletanultam a dolgokba és ment minden mint a karikacsapás, összeszoktunk.
Képzeld, azóta még hullámvölgyeim sincsenek, többször elpityeredek, hogy ő engem választott anyukájának és kitartott mellettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!