Ha kisfiatok lesz, hogy fogják hivni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 13:28
2/47 anonim válasza:
Nekünk másfél héten belül Benjáminunk lesz!
3/47 anonim válasza:
nálunk is ugy volt hogy a férjem nevét kapja,csak az aposomat meg édesapámat is ugy hivják,és akkor már tényleg sok lett volna belölük!!Igy Ádám lett én meg Éva vagyok!
4/47 anonim válasza:
Dániel és Danikának fogjuk becézni.Ezt a nevet a nagyobbik fiam választotta aki Ádám.De lehet lány lesz,még nem tudjuk.
5/47 anonim válasza:
Nálunk is a férjem nevét fogja kapni. Ő ehhez ragaszkodik, én meg elfogadom. Manapság már elég ritka az ilyen. Így a fiunk neve: István lesz.
7/47 anonim válasza:
Mi az Ádám nevet adjuk neki ha fiú lesz vagy a Victor nevet,még nem tudjuk.Az se biztos hogy fiú,de én nagyon úgy érzem.
Bolodg Baba várást!
3 hós kislány anyukája(6 hetes kismama)
8/47 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam Máté lesz, nagyon jól illik a vezetéknévhez is, erre is fontos figyelni!:-)
9/47 anonim válasza:
szia!
mi 2 héten belül egy Norbertet fogunk köszönteni! Egyébként az apukáját is így hívják!
10/47 anonim válasza:
Henrik Márk lesz a neve:)Ha kislány akkor:Hanna lesz a neve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!