Rubint Rékának hogyhogy nincs egy darab striája 3 terhesség után sem?
Komolyan nem értem, hogy miért kell nap, mint nap újabb Rékás kérdéseket feltenni!!!
A 08.52-es válaszolónak üzenném, hogy azért ne igyon előre a medve bőrére :)
A 39. hét végéig rajtam sem volt egy darab csík sem, és én is szorgalmasan kenegettem minden nap a hasamat.
De sajnos 10 nappal túlhordtam a kisfiam, aki ráadásul 4080 grammal született, így képzelhetitek mekkora hasam volt... Szóval a 40. héten 3-3 csík jelent meg köldököm alatt, ennyi. De ha időben megszületik, akkor megúszom...
Nekem sincs egy 4,4 és egy 4 kilós gyerek után, pedig semmivel sem kentem a hasam.
Anyukámank sincs 1 sima és egy ikerterhesség után, pedig az ikerhugaimmal hatalmsa hasa volt.
sziasztok
egyszer szultem eddig atlagos meretu babat (3400 gramm 38.hetre) nem volt csikom, de szules kozben szetrepedt a hasam a combom a fenekem es a karom.Szoptatas elejem meg a cicim.
Nem hiztam egyetlen egy kilot sem mert vegig hanytam a terhesseget.Ez genetika.Mazlista akinek nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!