Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rubint Rékának hogyhogy nincs...

Rubint Rékának hogyhogy nincs egy darab striája 3 terhesség után sem?

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Teljesen alkat kérdés! Igazából nem szabad eltunyulni, mert kismamák vagyunk. 12 évesen, amikor elkezdtem nőiesedni, a combom belső fele tele lett striákkal, mai napig megvannak. Most 27 hetes kismama vagyok, a hasamon még egy sincs! Ha régebben szoliztam, fele annyira látszotta a csíkok. Van egy ismerős csaj, nagyon laza szerkezetű a bőre, de szép szolibarna, ami slankít, és takar. Aki hajlamos rá, az szerintem tud tenni ellene valamilyen formában. Van aki csak hagyja, hogy kicsíkosodjon. Én az 5. héttől kenem magam testápolóval,és babaolajjal, még most minden ok, nem tudom igy marad-e? Mozgok, sétálok, nem erőltetem meg magam, de azért odafigyelek. Az más,hogy Rékának még pénze is van,hogy karban tartsa magát! A szegényebbek is tehetnek ellene!
2011. márc. 24. 08:52
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan nem értem, hogy miért kell nap, mint nap újabb Rékás kérdéseket feltenni!!!

A 08.52-es válaszolónak üzenném, hogy azért ne igyon előre a medve bőrére :)

A 39. hét végéig rajtam sem volt egy darab csík sem, és én is szorgalmasan kenegettem minden nap a hasamat.

De sajnos 10 nappal túlhordtam a kisfiam, aki ráadásul 4080 grammal született, így képzelhetitek mekkora hasam volt... Szóval a 40. héten 3-3 csík jelent meg köldököm alatt, ennyi. De ha időben megszületik, akkor megúszom...

2011. márc. 24. 09:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem sincs egy 4,4 és egy 4 kilós gyerek után, pedig semmivel sem kentem a hasam.

Anyukámank sincs 1 sima és egy ikerterhesség után, pedig az ikerhugaimmal hatalmsa hasa volt.

2011. márc. 24. 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem sincs csíkom, de nem is volt nagy a hasam és a babám is kis súllyal született(3000g). Kenegettem is azért, de szerencsésen megúsztam.
2011. márc. 24. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Három 3 kg körüli gyereket szültem, mindhárom terhességnél kb. 10-12 kg-ot híztam, de egyetlen csíkom sincs, nem is látszik a hasamon, hogy valaha szültem. Ez genetika, van, aki hiába kenegeti bármilyen drága krémmel, akkor is lesz neki.
2011. márc. 24. 14:52
 16/16 anonim ***** válasza:

sziasztok

egyszer szultem eddig atlagos meretu babat (3400 gramm 38.hetre) nem volt csikom, de szules kozben szetrepedt a hasam a combom a fenekem es a karom.Szoptatas elejem meg a cicim.

Nem hiztam egyetlen egy kilot sem mert vegig hanytam a terhesseget.Ez genetika.Mazlista akinek nincs :)

2011. márc. 24. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!