Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is ment a hasa az...

Másnak is ment a hasa az Elevittől?

Figyelt kérdés
A nővérem szerint térjek át a Gravidára, bár tudom, hogy minden nőnél másképp működik, csak hogy járt-e valaki hasonlóképp.
2009. febr. 24. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ment tőle a hasam,hanem csak egyből wc-re kellett mennem.De én minden vitaminnal így vagyok,sőt, nekem az ét csokitól is kakilnom kell...
2009. febr. 24. 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az Elevit megfogta a székletet, és hánytam tőle, mint az a bizonyos lakodalmas eb. A Gravidával nem volt ilyen problémám.

Ugyanakkora sógornőm mindkettőtől nagyon rosszul volt, ezért az orvosa javaslatára áttét a Suprayn-ra (asszem így kell leírni)és azt szedte (+ folsavat) pocakosan és később szoptatás alatt is.

2009. febr. 24. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is hánytam tőle,és nagyon sokszor volt hányingerem!Aztán váltottam a Gravidára.Most jobban vagyok,bár ezt sem szedem mindennap.Két-háromnaponta csak.-28 hetes kismami.
2009. febr. 24. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom sem volt tőle. Se hamenés, se szorulás, se hányinger...
2009. febr. 24. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amúgy székrekedésem szokott lenni, de amióta szedem az elevitet ( kb 2 hete) teljesen normálissá vált az emésztésem!
2009. febr. 24. 12:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Megpróbálom a másikat majd, hátha nem lesz azzal gond. :)
2009. febr. 24. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!