Benjámin névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 18:03
1/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, de függ a vezetéknévtől. Kacifántos, hosszú vezetéknévhez nem adnám. Egy Weiszmüllerstraus Benjámin kicsit hosszú. :)
3/8 anonim válasza:
Én imádom...a nagyobbik fiamnak ez a 2. keresztneve(az első Áron),de Ő egyáltalán nem használja(és annyira nem is "ugrál" érte,holott már 19 éves)
4/8 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Alapbol tetszenek a heber nevek.
De sajnos vagy 10 Benjamin nevut ismerek ezert nem is jott szoba mikor nevet kerestunk a fiunknak.
5/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, bát héber eredetű nevet nem adnék a gyerekemnek, meg sok Benjit ismerek.
6/8 anonim válasza:
Mind a négy gyerekem héber eredetű nevet kapott, szándékosan (bár mielőtt félreértenétek, nem a héberen volt a hangsúly, hanem hogy bibliai legyen), a legkisebb Benjámin. Szerintem gyönyörű név.
7/8 anonim válasza:
Szép név,de nem adnám a fiamnak :-(
8/8 anonim válasza:
Először ez tetszett, nekem egy szerény, szelíd, bájos áldott jó gyerek jut róla az eszembe, akit szeret az Isten és mindenki más is:) Mint a Bibliában.
De sajnos manapság túl közkedvelt, így mégsem lett volna.
Meg a becézéssel bajban lennék. Nekem a Beni (ahogy becézni szokták) olyan parasztos, angolszász majmolós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!