Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit egyek reggelit? Egy-két...

Mit egyek reggelit? Egy-két jó tippet szeretnék, lehetőleg vegát, mert nem bírom a szalámikat.

Figyelt kérdés
Szerencsére a terhesség alatt megundorodtam a felvágottaktól, virslitől és hasonlóktól. Nem bírtam lenyelni, de már nagyon unom a tojást, sajtot, vajaskenyeret. Tejet nem szeretem, édeset nem bírok reggel mint pl kakaóscsiga
2009. febr. 23. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Próbáld ki a natur joghurtot kukorica pehellyel, vagy műzlivel... csinálj bundáskenyeret, ha van rá lehetőséged, palacsintát, melegszendvics, vagy pirítóst, fokhagymásat, vagy simát... Remélem azért találsz közöttük használhatót.. :)
2009. febr. 23. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én gyümölcsöt szoktam. Bakapok egy almát, és egy körtét, vagy éppen egy-két narancsot. Aztán egyik reggel kipróbáltam, natúr joghurtba beleturmixoltam egy-két gyümölcsöt, olyan kicsit darbos lett, de szerintem nagyon jó. Belapátoltam, aztán már indulhattam is! :) Nekem nagyon bejött ... s nem lettem tőle éhes. Igaz, én a gyümik után sem éhezek meg hamar.
2009. febr. 23. 11:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tócsni, mellé kis paprika paradicsom vagy uborka, hal kenyérrel, körözött, tejbegríz, tejberizs, a lidliben lehet kapni kis adagokban salátákat, 150 ft, kenyérrel és teával én nagyon szeretem reggelire, van mexikói, paris, kertész, mondjuk ezekben felvágott van, de van ami csak zöldség, francia vagy kukorica vagy káposzta, gomba saláta, majonézesek, nagyon finomak.Szoktam venni kész vajas tésztát, s reggel csak egy darabot vágok belőle, kinyujtom, vagy 4 kockára vágom, közepébe teszek sajtot, vagy felvágottat, vagy lekvárt, túrót, félbe hajtom őket, s mehet a forró sütőbe kb. 10-15 perc,s kész , és azzal van töltve amivel szeretem, vagy csak ha sajtot szórsz a tetejére, csíkokra vágod, olyan mint a fornettis pogi.
2009. febr. 23. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!