Mennyiért tegyem föl a vaterára?
Az egyik egy babafigyelőkamera amivel lehet figyelni a babát és a hangot is lehetett hallani, de sajnos valami történt vele(nem tudom mi mert le sem esett) a hang rész elromlott csak a képet lehet látni a babáról.Új ára 25000ft volt.
A másik 3 db dr browns os cumis üveg hat hónapja vettem szinte teljesen újak, azt leszámítva hogy a számok kezdtek róla lekopni.Az új árát gondolom nem kell leírnom mert ti is tudjátok.
Ezekkel a hibákkal mennyiért tudnám eladni?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Kamerát most néztem vaterán ami képet ad csak 1 év jótállással 9-11 ezerig mozog. 26 ezer amihez 4 db kamera van és osztott képernyős.
Cumisüveget én meg nem vennék vaterán úgyhogy azt nem tudom.
A cumisüveget 300 forintért árulják. Még sok is az 500 forint, pláne ha kopott.
A kameráért sem kapsz többet, még ha működne kérhetnél érte egy tizest, de nem működik.
De lehet, hogy még ennyiért sem kell a kutyának sem.
Nézd cumit mindenképp venni kell hozzá, az is egy ezres, plusz az 500 forint, akkor 1500-ban van a használt üveg, hozzádobok még 500 forintot és van soha nem használt új üvegem.
A kamerát is úgy számold, hogy megnézed mennyi egy középkategóriás kamera ára és annak a felét, mert ha 15 ezerért már kap valaki vadonatújat, ami hangot és képet is közvetít, miért venne használtat, amiben a hang már tönkrement és lehet a kép is tönkre fog. Ki tudja vagy garanciával adod?
Most siránkozik itt valaki, vett 5ezerért használt párásítót és nem működik. 8 ezerért újat kapott volna.
Utolsó!
Igazad van!Csak mérgesít!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!