Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen feladatok tartoznak a...

Milyen feladatok tartoznak a szülő tevékenységkörébe?

Figyelt kérdés
Nem olyan válaszokat várok, hogy szeretni a gyereket, mert ez egyértelmű :-) de sokkal konkrétabbakra gondolok. Pl. etetés, öltöztetés, oktatás biztosítása, jogait képviselni stb.
2009. febr. 21. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem világos a kérdés. Mire vagy kíváncsi?? :S
2009. febr. 21. 22:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Milyen - konkrét - feladatokat lát el a szülő?
2009. febr. 21. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. ez a kérdés nekem sem egyértelmű, még így sem.

Ha arra vagy kíváncsi pl., hogy egy nagyobb gyereknél köteles vagy-e ellátni az iskoláztatását, meg az öltöztetését, étkezését megoldani akkor én úgy gondolom, hogy 18 éves koráig köteles vagy ezt megtenni, mert addig kiskorúnak számít a gyerek.

Utána meg szíved joga, ahogy érzed, de szerintem egy szülő-gyerek kapcsolatban a szülőnek kötelessége legalább az indító lökést megadni a suli befejeztével a gyerekének, hogy önállóan is tudjon létezni az életben, ne legyen örök életében rád szorulva. Pl. a megfelelő iskola elvégzésével. Természetesen ha az anyagi körülmények megengedik. Ha meg nem, akkor is biztosíts neki fedelet, meg főzz rá, amíg szüksége van rá.

Remélem erre voltál kíváncsi.

2009. febr. 21. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!