Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Ventilla...

Mi a véleményetek Ventilla Márta gyerekorvosról? (Bp. , IX. Kerület)

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk ő lett volna a gyerek dokink. de nem ő lett,mert megkértük a párom volt dokiját.Mert tudtuk h költözni fogunk igy ne legyen doki váltás is...Elég a védőnő váltás.. de gondolom akkor a József Attila lakótelepen laksz:) Mi is ott laktunk a csárdás közben.. Ezek szerint akkor lehet h a védőnőd a Baloghné Molnár Erzsébet? De ő aazt mondta h jó doki.:)
2011. márc. 17. 14:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Sajna nem tudom..mi a Ravasz doktornőnél vagyunk...meg vunk elégedve Vele....

Vagy védőnő még a Dr Horváth Ferencné :))

Nah már 3.an vagyunk a József Attiláról:))

2011. márc. 17. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Amikor anno én kiirtam egy kérdést,egy anyuka jelentkezett h ő a 9.kerületben lakik. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Ti melyik részen laktok? (első)

2011. márc. 17. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
József Attila lakótelep(ecseri út/pöttyös út között)
2011. márc. 17. 16:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát én igazából az Aszódin lakom,de sétálni inkább a József Attilára járok,a bébimmel.
2011. márc. 17. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én majdnem a szomszédja vagyok,mint szomszéd rendes,ha ő rendel mi orvosunk helyett,akkor is rendes,de sok ismerősöm nincs megelégedve vele.

A mi orvosunk a Harangozó doktornő,ő nagyon szuper,és a gyerekeim is imádják:)!

A Ravasz doktornővel viszont csak negatív tapasztalatom van,a barátnőm is hozzátartozik,nem figyelmes,nem vesz észre súlyos betegségeket.

2011. márc. 17. 19:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Aranyos az utolsó válasz! :D S köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 9. 23:29
 8/8 anonim válasza:
Nekünk ő a gyerekorvosunk és maximálisan elégedett vagyok vele. Kicsit szigorú, de ami a lényeg, hogy két komoly dolgot is kiszúrt a fiamnál (tónus-zavar és tejallergia). Engem az nem zavar, hogy sokan komornak tartják, az viszont látszik, hogy a gyerekeket szereti.
2011. nov. 15. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!