Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekcipő mennyivel legyen...

Gyerekcipő mennyivel legyen nagyobb?

Figyelt kérdés
Kisfiam lába 13 cm. A 13,7 cm-es vagy a 14,5 cm-es bth-jú cipőt vennétek meg helyemben? Utóbbit én nagyon nagynak gondolom. Most kapott egy szandált ami 14,2 cm és még elég nagy rá, viszont az eggyel kisebbet teljesen végigérte a lába.
2011. márc. 9. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Feltétlen a kisebbet, a másikban nem fog tudni rendesen menni és csak tönkreteszi még a lábát is.
2011. márc. 9. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Saját esetemet írom le.A gyerekem lába 25,5, ez alatt azt értem hogy még a 25-be bele megy a lába ha akarom, de inkább 26-os a lábán a cipő.Ennek a belső hossza 16 cm.De nyárra 27-t (belső hossz 17,5cm) vettem.Mert:Addig nől a lába még 1cm-t és előre csúszik a lába járás közben.Tavaly pont akkorát vettem, előre csúszott a lába le az elejéről úgy nézett ki mint ha kicsi lenne.Na ekkor fogadtam meg hogy jövőre ilyenekre is odafigyelek.Vaterán vettem dr punto cipőt.Nagyon szép és jó.És új.
2011. márc. 9. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha pont 13cm és két három mm-rel sem nagyobb akkor csak a kissebet.Ha a mutató ujjadat betudod dugni mögé akkor azt.
2011. márc. 10. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!