Ki ismeri Debrecenben a Bambi Gyermekholmi Bizományit?
Hát pont ott még nem vettem semmmit mert kiesik.
az van az istván úton.
ami még jó: a tesco melletti lakótelepen a volt heliker közért mellett is van egy ott jól lehet parkolni a választék fennt van a neten webshopban lehet úgy is hogy kiválasztod és ott fizetsz meg át is veheted.
van még egy a modemtől nem messze talán 50 méter a régi sarki vadászbolt mellett dodo bababizi a neve.ott voltam régen egy Kinga nevü lány vezeti de már nem Ő van nappal hanem egy bárgyú nő aki annyit ért a dolgokhoz mint hajdú a harangöntéshez hogy stílusos legyek
szóval kevés az igazán jó .. remélem írnak mások is.
a tesco-hoz közelinek ez a honlapja:
Itt a link, én sem ismerem, csak hallottam hogy létezik. Köszi a válaszokat. Olyan nehéz jól döntetni, hogy árban is olcsó legyen, meg a babának is jó legyen :(
Na jól mondtam Széchenyi és István út kereszteződésénél van..
szembe a lakótelepen tudtok parkolni..
egy próbát megér biztosan !
Járjatok szerencsével!!
Helló!
Én voltam már ebben többször is!Nekem az elmegy egynek kategóriába tartozik!Nekem inkább bejött a Kossuth utcán az egyik kapualjban(ahol Timmer fotó is van),ott van egy bababizi,ott nagyon szép dolgokat vettem és ami nagyon tetszett,hogy minden külön van válogatva,lányos ,fiús,nadrág,kantáros,kötött stb.így könnyebben ment a keresgélés és a babámnak is több türelme volt...
Sziasztok.Én (mi) is járunk a Bambiba mert nem volt még olyan alkalom hogy ne találtam volna szép dolgokat a gyerekemnek..Szeretjük őket,mert segítenek mindenben amit csak szeretnénk megkapjuk tőlük(elvárás egy üzlettel szemben). Rosszat még nem hallottam róluk és nem is tapasztaltam mert egy fiatal lendületes törekvő mini csapat,és azzal foglalkoznak amivel kell,nekem és a babámnak jó legyen amit vásárolok.
Van egy internetes oldaluk is ahol meg tudtok mindent nézni.
www.bambibizi.hu ott van minden elérhetőség róluk.Ez az én vagyis mi véleményünk,ha nem hiszed menj el hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!