Mi a véleményetek az Ajtony ill. a Koppány névről?
Figyelt kérdés
Nem kell lehurrogni hogy divatból akarok magyar nevet, ezek már akkor tetszettek amikor még nem tudtam hogy ősmagyar nevek.2011. márc. 6. 19:52
1/16 anonim válasza:
Igaziból nincs semmi baj velük.De ha a gyerekednek a akarod adni akkor lehet hogy majd később csúfolni fogják emiatt.
2/16 anonim válasza:
Nekem tetszik, de a gyerekemnek nem adnám.
3/16 anonim válasza:
Ismerek Koppány nevű kisfiút, bűnrossz gyerek és Kopinak becézik. Suliban Popónak csúfolják.
4/16 anonim válasza:
Az Ajtony hangzása nekem nem tetszik, a Koppány pedig annyira összenőtt számomra a "karakterrel", hogy nagyon fura lenne így szólítani valakit. Gyerekemnek nem adnám.
5/16 anonim válasza:
Nekem tetszik :)
Bár én nem ijedek meg a másoknak különös nevektől. (A fiam Farkas). Csúfolni mindenkit lehet, főleg ha hagyja.
A Koppányról amúgy nekem is egy kis rosszaság jut eszembe:)
6/16 anonim válasza:
Koppány nekem túl magyar, olyan, mint a Tas, Huba, Vazul, stb stb. Szeretem a magyar neveket, de ez extrán magyar.
Ajtony jobban tetszik.
7/16 anonim válasza:
Nekem is tetszik, de én sem adnám a gyerekemnek. Van egy Hunor nevű ismerős kisfiú, már az ő neve is furcsa nekem.
9/16 anonim válasza:
A Koppány tetszik,az Ajtony nem.
10/16 anonim válasza:
Az Ajtony tetszik, egyszer láttam egy naptárban, és akkor megtetszett, már jó régen. A Koppány sose tetszett. Lehet azért, mert volt egy Koppány nevű osztálytársam, aki tiszta gyökér volt, és akkor még finoman fogalmaztam.
Mondjuk én az Ajtony nevet sem adnám a fiamnak, de ettől függetlenül szerintem szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!