Nem tudtok ajánlani iker babaágyat?
Olcso ikerkiságyat vennék!Heves megye környékén keresném.
Párommal úgy döntöttünk hogy nem vennénk két kiságyat ha van ikerkiságy.
Ha van valakinek ismeröse aki csináltatott és eladja akkor kérem jelezze.
Elöre is köszönöm!
Bocsi, de nálunk nem jött be az iker kiságy. Megvettük és 2 hónapig tudtuk használni, mert nem viselték el egymást a lányok. Most 2 külön kiságy van és béke. Nálunk mind a kettő forog és mikor egymásra forognak, csak orditás van belőle. Mikor az egyik alszik a másik meg csak forog jobb, hogy külön ágyban vannak.
Jól gondoljátok meg.
Akkor ezek szerint lesz még miit átgondolni:-))
Juniusig még van egy kis idönk csak tervezünk és sehogy nem tudjuk eldönteni hogy legyen.Ha itt lesznek lehet könnyeb lesz egy fokal dönteni.
Szerintem is gondold át még egyszer!
Nekem ikreim vannak. Az első 1-2 hónapban a mi hálószobánkban aludtak egy közös 140x70 cm-es kiságyban. Nem egymás mellett feküdtek, hanem a lábuk volt egymás felé, így mindkettőnek egy fél ágy jutott hosszában. Ez csak addig működött míg el nem kezdtek alvás közben mocorogni, hamar rátolattak egymásra. Átköltöztek a saját szobájukba, ott egymás mellé toltuk a két kiságyat, nem vált be. Aztán sarkosan egymáshoz, az sem. Végül a szoba két különböző sarkába kellett őket fektetni, mert egészen más volt az igényük és a ritmusuk. Az egyik igényelte, hogy ott legyek elalvásig, a másik nem szerette a fényt, stb...
Én azt mondom, hogy próbálj úgy gondolkodni, mintha két testvér születne, csak véletlen egyidőben, ne úgy hogy ikreid lesznek! Ne kezdj el mindenből duplán gondolkodni, tudom, hogy ez annyira jó, de hidd el, mindenkinek az lesz a legjobb, ha nem "egyformának" kezeled őket és nem azt keresed, hogy mit lehetne ikreknek venni.
Remélem nem bántottalak meg, nem ez volt a szándékom:)
Szia! Ikreim nincsenek, de van 3 csemetém, én lebeszélnélek erről az ágyról, amit belinkeltél! Egyedül jó aludni, nem mással. Nekik is, és nektek is jobb, ha nem fordulnak egymásra, nincs belerúgás, majd később direkt piszkálás.
Nyugodtabb az alvás, ha úgy mocorgunk, ahogy akarunk.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!