Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Körülbelül hány hét az a...

Körülbelül hány hét az a hiányzás, amit anyaként nem tartasz túl soknak egy nagyóvodás kisgyereknél?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Betegség miatt: 1 hónap, más miatt én nem engedném, hogy hiányozzon!
2011. márc. 5. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Csakis betegség, vagy uatzás miatt maradjon otthon/ nem emnjen oviba.

Amúgy meg az ember lánya uyge dolgozik, úgyhoyg sok választás nincs.

2011. márc. 6. 09:11
 3/9 A kérdező kommentje:

Az "egyéb" hiányzásokat úgyis mindenki maga dönti el lehetőségéhez mérten, azt nem lenne érdemes firtatni.

Egy hónap összesen az év folyamán? Tehát 2-4 alkalomra gondolsz?

Mások válaszát is várom!

2011. márc. 6. 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Nálunk augusztus végén kiderült cukorbeteg a kisfiam, ez eleve 6 hét hiányzást jelentett, mert ennyi idő kellett, mire beállítottuk az inzulint, étrendet. Járt egy hónapot, eltörte a lábát, 6 hét hiányzás újra, január közepén ment egy hetet, lebetegedett, ment egy hétig, aztán hányt (ami nála egyenlő a kórházzal a cukorbetegség miatt) felgyógyult, egy hét ovi, hányás-kórház.

Ez volt idén a menetrendünk, szerintem összesen nem volt 1 hónapot oviban. És nem rajtam múlik, hanem a betegségen. Hiába akarom, hogy menjen, a kórházból nem lehet oviba vinni, illetve az infuziós palackkal sem mehet.

Nem mindig azon múlik, én mit tartok soknak-kevésnek.

2011. márc. 6. 11:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Engem tényleg az érdekel, hogy mit tartanak az anyák soknak, tehát nem az, hogy tehetsz-e róla vagy ellene.

Kérdezhetném úgy is: mennyit hiányzott a gyereked egy évben? Te ezt soknak, átlagosnak, esetleg kevésnek tartod, illetve mikor mondanád azt, hogy ez már sok?

2011. márc. 6. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Az enyéim az egész bölcsi, óvoda mizériát kihagyták, teljesen felesleges ha az ember megteheti hogy ne adja be őket, más megoldás is van hogy tanuljanak, fejlődjenek, játszanak és legyenek gyerektársaságban is. Ezt csak azért írtam le mert többféle reagálást kértél.
2011. márc. 6. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Nézd lehet nem írtam le szájbarágósan, persze gondoltam, ez nem olyan bonyolult, de soknak tartom, hogy 7 hónapból 5 hónapot itthon volt és kettőt járt oviba.

Persze most ha jobban elolvasom a kérdésed, és anyaként nézem, én nagyon örültem,hogy itthon volt. Most is hétfőn kezd, de bánatos vagyok, gyorsan eltelt ez a hét. Úgyhogy inkább kevés hiányzásnak érzem, többet is lehetne itthon.

2011. márc. 6. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Általában 7 hét...de nekem 8.
2011. márc. 11. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:
1 hét
2011. márc. 12. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!