Mi a véleményetek a Dominik névről?
Tudom, hogy sokakat hívnak így a kicsik közül, vagy legalább is gondolom. Mégis szép a hangzása szerintem, illene a vezeték nevünkhöz is, és a nagyobbik testvér nevéhez is.
Nem tudom mi legyen, gondoltam meg kérdezlek titeket, hogy mit gondoltok róla.
Nekem ez a név nem az az igazi szerelem, hanem az a bizonyos "nem rossz" kategória, tehát nem vagyok eltökélt, csak kíváncsi.
Utolsó vagyok :) igen akkor volt divat néz,99.ben született a fiam,akkor felmerült ez a név is :)de ő Szabolcs lett :)
Szerintem ez most nem "divat" név :)Nálunk valószínű 2 név lesz,a férjemnek nagyon tetszik a Dominik,nekem a Milán :)
a kislányom 28hónapos,ő is 2 nevet kapott :)) Lili Vivien...
nekem nem tetszik, főleg azért, mert van tisztességes változata is, ami régóta szép, bevált név, ráadásul, ha a ritkaság a cél, hát ritkább is: Domonkos
Ettől már csak a Márton helyett Martin tud jobban kiakasztani
Szia!
A kisebbik fiamat így hívják :) Nekem nagyon tetszik, szerintem nagyon szép hangzású és becézni is jól lehet. Tetszett a Domonkos is, de volt egy olyan nevű kollégám, így nem akartam azt adni.
Tucatnév ugyan, de nekünk tetszik és nagyon jól illik a kisfiamhoz és a vezetéknevéhez is.
A bátyja Levente, az is rengeteg van, de minket nem zavar :)
8:27-es semmi baj, nem szegteg végül kedvem.
Egyébként apa kedvence nálunk is, enyém a Milán.
Köszönöm mindenki válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!