Szép rövid lánynevek? Kinek mi a kedvence? Nem találok olyat ami tetszene,
Liza, Lina, Lora, Lara, Luca, Dorka, Kata, Hanna, Fanni, Zora.
Kedvencem: Lilien :)
14.24-es v.ok.Olyan lányneveket irtak itt előttem,amikwt még nem is hallottam és sztem szörnyűek...Zselyke,meg Édua,meg a többi.Úristen...
A Zselyke nagyon szép magyar név! Nemtudom mi a bajod vele... jobb mint az Esmeralda és társai
14:33-nak
Csak azért szép mert magyar?...falra mászok ettől a hülye divattól, brr....
Amúgy az Edua, Villő, Kincső, Enéh...szerintem borzasztóak, ugyanúgy, mint az Eszmeralda és társai.
"Szerintem senki nem kérdezte, h neked ezek tetszenek-e. Be lehetne látni végre, h valakinek ilyen nevek tetszenek, van akinek meg olyan. Felnőtt emberek vagyunk, nem óvodások..."
A gyereknek viszont nem felnőtt emberek, hanem pont óvódások között kell majd helytállnia, és elviselni a csúfolódásukat a furcsa neve miatt.
A gyerekednek ártasz, ha ilyen egzotikus neveket ragasztasz rá.
Legyen szíves mindenki a gyerek érdekét nézni, és a névadás terén megzabolázni a szárnyaló költői fantáziáját. (Kivéve, ha kifejezetten ki akarsz cseszni szerencsétlen porontyoddal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!