Mi a alapján választottatok nevet a gyerekeiteknek? És hogy hívják őket? :]
Mi a kapcsolatunk elején, lassan 7 éve néztünk egy műsort amiben egy iszonyatosan cuki kisfiú volt, akkor megfogadtuk, ha fiúnk lesz ő is ezt a nevet kapja, így lett a kisfiúnk Ármin, a 2. neve Krisztián apa után.
Ha mégegy fiúnk lesz, Dorián lesz, nem nagyon hallottam sehol, nem egy tucat név, és nagyon-nagyon tetszik nekünk. Lány nevünk még nincs.
Ő választotta magának :))) Egy délután apjával soroltuk a neveket, amik tetszettek nekünk. Az egyik névnél ekezdte rugdosni a pocakom, a többinél nem.
így lett Richárd :)
Totál demokrácia :D
Ne legyen tömegnév,ne lehessen becézni,1 keresztnevük legyen,ne külföldi név legyen(pl Kevin),felnőtt korukban is használható "komoly" név legyen.
Lénárd és Ágota.
Mivel fiunk lett egyértelmű volt hogy az apja nevét kapja, így lett Endre.
Ha lány lett volna akkor Emese Gréta
A Grétát már az előtt tudtam hogy megismertem volna a páromat.Egy nagyon kedves barátnőmet hívják így aki akár az iker tesóm is lehetne belsőleg, 40km távolságból megéreztük mindig ha valamelyikünknek bármi baja van, és tök egyformák is vagyunk.A név is tetszik és ritka is.
Az Emese pedig a vezeték név miatt lett volna, különben egymást követte volna 2 g betű, és ez volt az első név ami eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!