Látta valaki a "Segítség, megint 4-es ikreket várok" c. műsort szombaton? Mi volt a lényege?
Én láttam valamit amiben 4es ikrei voltak a szülőknek, de nem tudom ez volt e a cime, meg azt sem milyen csatornán, anyóséknál láttam, ilyen csatornánk nekünk nincs is.
Ebben az volt, hogy volt 1 gyermekük, pár hónapon belül 4es ikrei fogantak, majd amikor az ikrek 7 hónaposak voltak újból 4es ikrei fogantak, ebből 3 baba született élve. A vége az volt, hogy a kicsik olyan 1 év körüliek lehettek, amikor kijelentették, hogy újból szeretnének gyereket. Nem tudom ez lehetett e, de nagyon valószínű, hogy erre gondolsz. Ha mondod a csatorna nevét, be fog ugrani, hogy azon láttam e.
Első vagyok! akkor jót mondtam.
Épp fürdettük a gyerekeket...szóval részek kimaradtak. Ugye azért kellett a csajnak gyógyszert szednie, mert spontán nem lehetett terhes vagy miért? Azt tudom, hogy mindig ment orvosho, mikor akartak újabb babát, csak azt nem láttam miért, ez kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!