Jogobella vagy Danone melyiket adod 1év alatti babádnak, és miért?
Csak natúrt adtam gyümivel, túróval, de szerette/i a natúrt is
Mostanában natúr densiát szoktam neki adni, 2 éves lesz
A danone "gyümölcsjoghurtok" elég rossz hírűek
Vagy vettem babajoghurtot régóta 300 ft Brendonban.
Én sem eszem gyári gyümölcsjoghurtot, csak nagyon ritkán éa akkor sem danone-t, hanem jogbellát
Egyiket sem...
Csak natúr joghurtot veszek nagyon régóta (legfinomabb a CSerpes féle) és azt ízesítem, lehet bele gyümölcspürét, vagy pici lekvárt tenni, csokireszeléket, háztartási kekszet, mézet, de imádjuk magvakkal is ( tökmag, napraforgó, lenmag stb )
A színezőanyagos,cukros művackokra rá sem nézek :-) és a gyerekeimet sem szeretném rászoktatni
Ninamina
DENSIÁT NE! 10 éves kor alatt nem ajánlott, rá van írva/
Amúgy Jogobella a legjobb, a Danone a legártalmasabb. Ez a natúr házilag kutyulva jó ötlet, de nem mindegyik baba szereti, az enyém csakis az őszibarackos Jogobellát szereti.
20:31-nak
Köszi, nem vettem észre, akkor marad a sima natúr joghurt.
Natúr joghurtnál nem szoktam elolvasni a pici betűket (nem is látom:-((( basszus, de ezek szerint el kellett volna.
Én barom... na meg danone.
Ráírhatták volna fiygelmezetést nagyobb betűkkel
Actíviáról tudtam, hogy 2 éves kor felett lehet.
Még egyszer köszi!!!
második voltam
Enyém csak a meggyes könnyű és finom danone-t ette meg. A jogobellákat nem szerette, mert utálta, hogy nagy gyümidarabok vannak benne.
Kb 10-11 hónapos kortól adtam joghurtot.
Ette kb másfél éves koráig, azóta nem hajlandó :(
Az én lányom a Jogobellát jobban szereti. Tejtermékeket 7-8hónaposan kapott,és a tejet is kóstolta már.
1éves kislány.
Pedig a danone pártolók el is olvashatnák a kettő közötti különbséget... mármint a jogobellához, vagy zott szívecskéhez, esetleg Milbonához képest (ezt Lidlben szoktam venni).
Ez van a barackos Milbonában: félzsíros joghurt, sárgabarack, cukor, sárgabarack sárgabaracklésűrítményből, glükóz-fruktóz szirup, természetazonos aroma.
És ez a barackos Danone joghurtban: pasztőrözött tej, sárgabarack ízű készítmény (cukor, sárgabarack, sűrítő anyagok - módosított kukoricakeményítő, pektin), színezékek (paprikakivonat, karotinok), savanyúságot szabályozók (nátrium-citrátok, citromsav, kalcium-citrátok), répa koncentrátum, aroma, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjeinek citromsav-észterei), cukor, víz, sűrítő anyagok, élő joghurtkultúra.
Na? Melyik hangzik jobban???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!