Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogobella vagy Danone melyiket...

Jogobella vagy Danone melyiket adod 1év alatti babádnak, és miért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
mindegy, csak natúr joghurt legyen, olyan ami nem 0%os meg ilyenek, hanem teljes tejbő van. A többi savóalapú...no meg az ízesítettek nem tesznek jót, mert túl cukrosak, tele vannak adalékkal, színezékkel, ilyesmi. Ízesítsd házilag gyümölccsel, cukorral
2011. febr. 28. 19:22
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

Csak natúrt adtam gyümivel, túróval, de szerette/i a natúrt is

Mostanában natúr densiát szoktam neki adni, 2 éves lesz

A danone "gyümölcsjoghurtok" elég rossz hírűek

Vagy vettem babajoghurtot régóta 300 ft Brendonban.

Én sem eszem gyári gyümölcsjoghurtot, csak nagyon ritkán éa akkor sem danone-t, hanem jogbellát

2011. febr. 28. 20:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket sem...

Csak natúr joghurtot veszek nagyon régóta (legfinomabb a CSerpes féle) és azt ízesítem, lehet bele gyümölcspürét, vagy pici lekvárt tenni, csokireszeléket, háztartási kekszet, mézet, de imádjuk magvakkal is ( tökmag, napraforgó, lenmag stb )

A színezőanyagos,cukros művackokra rá sem nézek :-) és a gyerekeimet sem szeretném rászoktatni

Ninamina

2011. febr. 28. 20:31
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

DENSIÁT NE! 10 éves kor alatt nem ajánlott, rá van írva/

Amúgy Jogobella a legjobb, a Danone a legártalmasabb. Ez a natúr házilag kutyulva jó ötlet, de nem mindegyik baba szereti, az enyém csakis az őszibarackos Jogobellát szereti.

2011. febr. 28. 20:31
 5/13 anonim ***** válasza:

20:31-nak

Köszi, nem vettem észre, akkor marad a sima natúr joghurt.

Natúr joghurtnál nem szoktam elolvasni a pici betűket (nem is látom:-((( basszus, de ezek szerint el kellett volna.

Én barom... na meg danone.

Ráírhatták volna fiygelmezetést nagyobb betűkkel

Actíviáról tudtam, hogy 2 éves kor felett lehet.

Még egyszer köszi!!!

második voltam

2011. febr. 28. 20:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Enyém csak a meggyes könnyű és finom danone-t ette meg. A jogobellákat nem szerette, mert utálta, hogy nagy gyümidarabok vannak benne.

Kb 10-11 hónapos kortól adtam joghurtot.

Ette kb másfél éves koráig, azóta nem hajlandó :(

2011. febr. 28. 20:42
 7/13 anonim ***** válasza:
1 év alattinak egyiket sem. A tejterméket egy év után veztem be. Óvatosan kezdve túróval, majd joghurt, sajt, és végül tej. akor is natúr joghurt+ igazi gyümi turmixolva. A jogobellát én sem eszem meg... csak danon vagy activia
2011. febr. 28. 21:48
 8/13 A kérdező kommentje:

Az én lányom a Jogobellát jobban szereti. Tejtermékeket 7-8hónaposan kapott,és a tejet is kóstolta már.

1éves kislány.

2011. febr. 28. 21:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Csakis a jogobella-t. A danonon érzem a műízt, én sem szeretem. A jogobella nekünk is túl nagy darabos volt egy ideig, addig vagy kikerültem a darabokat, vagy szétnyomkodtam.
2011. febr. 28. 21:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a danone pártolók el is olvashatnák a kettő közötti különbséget... mármint a jogobellához, vagy zott szívecskéhez, esetleg Milbonához képest (ezt Lidlben szoktam venni).

Ez van a barackos Milbonában: félzsíros joghurt, sárgabarack, cukor, sárgabarack sárgabaracklésűrítményből, glükóz-fruktóz szirup, természetazonos aroma.

És ez a barackos Danone joghurtban: pasztőrözött tej, sárgabarack ízű készítmény (cukor, sárgabarack, sűrítő anyagok - módosított kukoricakeményítő, pektin), színezékek (paprikakivonat, karotinok), savanyúságot szabályozók (nátrium-citrátok, citromsav, kalcium-citrátok), répa koncentrátum, aroma, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjeinek citromsav-észterei), cukor, víz, sűrítő anyagok, élő joghurtkultúra.

Na? Melyik hangzik jobban???

2011. febr. 28. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!