Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vaterán/TeszVeszen hogyan...

Vaterán/TeszVeszen hogyan értékeltek? Miről írtok?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdtem Vaterázni/TeszVeszezni és végképp nem tudom hogyan értékeljek?!

Ahogy olvasgatom az értékeléseket Valaki az árut jellemzi, van Aki az eladót, van Aki simán megköszöni, van Aki odaírja, hogy a termék ilyen meg olyan rossz volt, de mégis jó értékelést ad, mert az eladó jó, van Aki meg simán azt írja, hogy az adás-vétel sikerült.

Ti hogyan értékeltek? Miről írtok?

2011. febr. 22. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Főleg könyvet, babaruhát veszek Vateráról. A terméket nem jellemzem, felesleges, hiszen már megvettem az adott dolgot, így aki olvassa az értékelést, annak úgyse mond semmit, legfeljebb megnézheti a képet és maga dönthet.

Az eladót szoktam jellemezni, mennyire volt pontos, milyen gyorsan vette fel velem a kapcsolatot, az utalástól számítva milyen gyorsan kaptam meg a csomagot.

Rossz vagy hibás termékkel még nem volt gondom, szerencsére.

2011. febr. 22. 17:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Én csak annyit szoktam írni, hogy "minden rendben ment, ajánlom másoknak is".

Ha különösen kedves volt az eladó, akkor beleírom, hogy nagyon kedves partner.

Ha meg lassú volt, akkor azt.

2011. febr. 23. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!