Mi az hogy első meg második lépés cipő? Kislányom már szépen megy bent, de még az utcán nem próbáltuk. Nincsen még cipője, zokniban van.
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 23:59
1/4 anonim válasza:
első a puha talpu abba nem tudod kivinni az utcára mert olyan vékony a talpa ekkor jön a 2 lépés !
2/4 anonim válasza:
van utcára való puhatalpú. De második lépés cipőről még nem hallottam:)
3/4 anonim válasza:
Nálunk az első léps cipő egy sima tappancsos zokni volt. Az utcai cipője, meg egy magasszaárú.
A zokni otthonra teljesen jó.
4/4 anonim válasza:
Második lépés cipőről még nem hallottam :)
Első lépésnek azt hívják, ami rendes utcai cipő, de hajlékony, puha a talpa. A Clark's gyárt pl. ilyeneket, én is azt vettem most a kisfiamnak.
A zokni otthonra teljesen jó, bentre nem kell rá cipő, max. szilikontalpú, ha csak parketta vagy járólap van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!