Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babakocsi? 200. 000ftig,...

Babakocsi? 200. 000ftig, milyen babakocsi a legjobb?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 11:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

ha lenne ennyi, én ilyet vennék. A városban 2 ilyen van, és élőben nagyon jól néz ki,de ez drágább.

Nekem ilyen van én imádom:

[link]

ez is tetszik:

[link]

meg még este szemezgetek! :-)

imádok babakocsit nézegetni

2011. febr. 17. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

nekem a fő szempontjaim ezek voltak:

hordozót is lehessen hozzá csatlakoztatni

mindkét irányból rá lehessen tenni a sportrészt, mert fiam igényelte még hogy lásson, de már ülni akart séta közbe.

dönthető legyen , mert még most is alszik egy fél órát séta közbe, 9 hónapos

6 hós volt mikor vettem a chipolino-t, tehát nekem mózeses kocsi már nem kellett, azt kb 5 hóig lehet kihasználni.

könnyű legyen

nagy kerék nagyon fontos , hóban simán mentünk!

most ennyi jutott esezmbe

Barátnőmnek ilyen van:

[link]

2011. febr. 17. 20:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekünk BRIO van és imádjuk. Az Elefáni baba diszkontban vettük 185.000 forintért. Szerintem a tétel nagysága miatt kaptunk alapból egy 10% engedményre jogosító kártyát, amit a mai napig előszeretettel használunk.
2011. febr. 18. 08:47
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves 20:58as!

Nekünk is ugyanez a 3Tec tetszik,csak a Black-Gold,a barátnődnek mi a tapasztalata evvel kapcsolatban?Leírnád légyszíves!?Köszönöm!

Mindenkinek köszi a választ!

2011. febr. 18. 10:00
 15/15 anonim ***** válasza:

20:58-as vagyok, nagyon szereti, semmi baja nincs vele, már a 3 . gyerek náluk, és azt mondta idáig ez a legjobb kocsija :-)

de azért holnap még rákérdezek van e valami negatív tapasztalata.

2011. febr. 18. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!