Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elbocsájthatnak, ha papíron...

Elbocsájthatnak, ha papíron visszamegyek dolgozni?

Figyelt kérdés

Jelenleg GYED-en vagyok, viszont újra babát várok, ezért arra gondoltam, hogy most kivenném a bent maradt szabijaimat, majd a szülésig táppénzen lennék. Tegnap tudtam meg, hogy a cég jelenleg nem áll jól anyagilag. Jól tudom, hogy ilyen esetben sem rúghatnak ki és nem "kényszeríthetnek" közös megegyezéses felmodásra?

Előre is köszönöm!

2011. febr. 15. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Pontosan, nem is fognak vele próbálkozni.

De beszélj a munkáltatóval mindenképpen, de ha még gyeden vagy a terhesség alatt is akkor ilyenre nincs szükséged.

2011. febr. 15. 10:37
 2/4 A kérdező kommentje:
A GYED-em június közepén járna le, a baba viszont csak aug. végén érkezik. Viszont most visszamondanám a GYED-et és helyette a szabijaimat, majd a táppénzt kapnám. Ezek szerint nem tehetnek ellene semmit, max. csúnyán néznek rám...
2011. febr. 15. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Ezt olvasd el, minden le van írva!

[link]

2011. febr. 15. 10:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm (mindkettőtöknek)! Ezek szerint tényleg nem mondhatnak fel nekem, közös megegyezést meg nem írok alá. ;)
2011. febr. 15. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!