Abbahagytam a fogamzasgatlo szedeset, mikor jon meg a mensim?
Es ha ujbol ugy dontok, hogy elkezdem szedni, mikor legyen az? Kb. mennyi szunetet tartsak?
Igazabol fajt a fejem, es neheznek ereztem magamat a gyogyszertol. Most igy nelkule jobb. De azert ez az ovszeres vedekezes nekem nem az igazi.
Meddig legyen szunet? Fel ev, 1 ev, vagy tobb?
A szünettől nem fog megváltozni a gyógyszer mellékhatása. Keresd meg azt a gyógyszert, aminek nincsenek mellékhatásai.
Ha abbahagytad, meg kell hogy jöjjön a 4. napon, ha nem, csinálj tesztet és menj dokihoz a terhesség kizárása céljából.
Bármikor újrakezdhetsz bármilyen fogamzásgátlási módszert, ha kizártad a terhességet.
Koszi, mar vartam nagyon, tegnap kerdeztem, es az ejjel megjott.
Mindig is rendszeres volt, orulok hogy most a gyogyszer abbahagyasa utan is siman megy minden tovabb.
Utolso valaszolo, akkor te is tanultal ujat, mert latod, nincs olyan, hogy honapokig nem jon meg.
Eppen ezert kerdeztem kulonben meg, mert olvastam itt tobb valaszt is, es azt irtak egyesek, hogy felborul a hormonhaztartas, bekever ha abbahagyjuk a gyogyszert.
Koszi kulonben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!