Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kell intézni a tgyás-t,...

Hogyan kell intézni a tgyás-t, anyasági segélyt és a többit?

Figyelt kérdés
Valaki át tudná küldeni nekem az ehhez tartozó igénybejelentő lapokat? Mindenhol csak valami pótlapot tudok letölteni :(
2009. febr. 11. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Családi pótlék. (alul vannak a nyomtatványok)

[link]

Anyasági támogatás

[link]

Tgyás. Közép tájon nyomtatványok biztosítottak részére között találod.

A nyomtatványok ügyében valószínűleg a munkahelyed is tud segíteni, mert nem alapvetés, hogy mindenkinek nete és nyomtatója van otthon.

2009. febr. 11. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
SZia!Én ugy tudom hogy amikor megszületik a baba,akkor a munkáltatód kiküldi a papirokat,amit neked vissza kell küldeni kitöltve.Nekem legalábbis eszt mondták a munkahelyen.Ha az egyszeri anyasági segélyre gondolsz ahozz meg az Államkincstárhoz kell majd menni,aszt hiszem.A családi pótlékot meg jobb ha a párod igényeli a munkahelyén.Remélem tudtam segíteni.Üdv:10hetes km.
2009. febr. 11. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Én megkértem a férjemet, hogy a munkahelyén az ügyintéző nyomtassa ki a szükséges papírokat. Kellenek fénymásolatok is a magánnyugdíjpénztári tagságról, születési anyakönyviről. Hiába van itthon netem és nyomtatóm, én is belezavarodtam, hogy akkor mi is kell, többször is átnéztem, és mondogattam magamban, hogy nem lehetek ilyen béna, hiszen pár éve még irodán dolgoztam:D De egyszerűen nem jöttem rá, hogy melyik papír kell. Esetleg ha van valami ismerősöd, aki ilyen helyen dolgozik, kérd meg, hogy felesleges papírokat ne kelljen kitölteni.
2009. febr. 12. 08:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:)

Sokat segítettetek, kicsit elveszve éreztem magam.

2009. febr. 12. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!