Titi triton babakocsit szeretnék majd venni. Hol lehet legolcsóbban beszerezni?
Nem feltétlenül kell új.
A sportrésze is vízszintesig dönthető?
Télen 4-5 hónapos lesz. Tudom még használni a mózest?
Ennyit találtam kapásból, és mindkét helyen akciós. Különböző hirdető oldalak is tele vannak ilyen kocsival.Annyit tudok róla, hogy lengyel gyártmányú és PC koppintásnak tűnik. Élőben nem láttam ilyen kocsit. Így a képek alapján nekem úgy tűnik, hogy ezt a mózest pont a télre fogja a gyerkőc kinőni.
Köszi a válaszokat!
Első látásra beleszerettem, de kezdek rájönni, hogy lehet, hogy nem ez lesz a jó megoldás.
Augusztus végi lesz a baba, úgyhogy kb. fél éves koráig jónak kellene lenni a mózesnek, mert első télen abban szeretném vinni.
A párom majdnem 2 méter, és szeretném, hogy néha ő is tologassa azt a babakocsit, úgyhogy másik után kell néznem:)
Az első babámmal Bergon volt, azt a fajtát (meg hasonlót) nem szeretnék.
Mit ajánlotok?
És az ára ne legyen a csillagos ég!
Szia! Én a quinny buzzt ajánlanám. Újjonan drága, de vaterán, teszveszen, express használtan, nagyon jó állapotban negyede áron meg lehet vásárolni a szettet, vagy darabonként összeszedni. A mózeset hatalmas, maga a kocsi magas, még hosszabbítható a tolókarja, s nagyon könnyen kormányozható, könnyű kinyitni a vázt, masszív kocsi, s mindent rá lehet rakni mint a titi tritonra. Annó én is a titit néztem ki, de én is gyengének találtam, s nekem is párom 190, alacsonyvolt hozzá képest, de ez egy nagyon szuper kocsi! Nézd meg valamelyik bababoltban, s ha megtetszik, akkor használtan szép állopotban jó áron lehet találni!
mi a pandában vettuk.
a mozest hamar kinovi, az tény, viszont én ugy szamolom - lehet rosszul, hogy a mozes-sportkocsi atmenetnek be fogom kotni a vazra az autós hordozót.
de lehet, hogy rosszul gondolom, es az nem lesz megfelelo.
mindenesetre ha megis titit veszel, akkor vigyazz, mert kétféle kereku van, kozepes meg nagy, en ajanlom a nagyobb kerekut, ha olyan helyen laksz, ahol van jatszoter meg park meg göröngy
Szerintem ne vegyél!
Mi is a pandában vettük, nagy kerékkel. Szarul van megcsinálva, és állandóan kiesik valamelyik hátsó kereke. Ezt nem olyan nagy élmény minden 3. séta alkalmával úgy visszaütögetni, hogy közben benne alszik a gyerek. A váz meg már most egyfolytában nyikorog. Nem is tudom, hogy fog kibírni mégegy gyereket.
A mózes tényleg nagyon rövid, most 5 hónapos a fiam, és éppenhogy elfér benne. Viszont ülni még nem tud, a sportrészben meg elveszik, azt meg teljesen vízszintesbe nem lehet rakni. Ez is tökjó, mert általában hason tud csak elaludni.
Szerintem átmeneti megoldásnak én is a hordozót fogom rátenni, jobb híján.
Már nagyon bánom, hogy ezt vettük, mert ahhoz képest elég sok volt.
Hasonló áron volt a BabyPoint V3, mikor néztük, de az összecsukva nekem nagyon nagynak tűnt.
Közben visszavittem. :)
Kicserélték a kerekét, azóta jó, úgyhogy nagy felfújható kerékkel ne vegye senki, mert az a gond, hogy egyszerűen rosszul csinálták meg a kereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!