Adnil25 kérdése:
Mindenkinek változott a GYES-e, vagy csak nekünk?
Figyelt kérdés
Nekem eddig a gyes és a csp együtt 37 995 Ft volt. A februári azomban már 40 000 Ft +pár forint (pontosan nem emlékszem). Átutalással kapom. A testvérem postán kapja és ő 100 Ft-tal kevesebbet kapott.2011. febr. 11. 12:57
1/6 anonim válasza:
Nem a családi kedvezmény miatt?
Te vetted igénybe?
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, a tiéd miért lett több, de a kérdésre a válasz: igen, mindenkinek változott. Ugyanis a gyesből csak nyugdíjjárulékot vonnak, ami január 1-től már nem 9,5%, hanem 10%. Igy a gyes fél százalékkal kevesebb lett (ez egy gyes esetén 143Ft)
3/6 anonim válasza:
Kedves lyalya, a gyesre nem lehet érvényesíteni a kedvezményt, mert nem adóalap, így az adóalapot csökkentő tételeket nem alkalmazhatod.
4/6 anonim válasza:
Köszi szépen, nem tudtam, nálunk a férjem intézi ezeket a dolgokat, csak felmerült bennem, bocsi a buta válaszért:)
5/6 anonim válasza:
37.850 Ft lett a gyes és csp összesen.
Hogy miért kaptál 40.000 Ft fölött? Passz.
6/6 anonim válasza:
Én is 37850-et kaptam gyes+csp!
Merre laksz, mert költözöm oda ha felétek emelték a gyest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!