Mennyire tudott már járni a babád, mikor megkapta az első utcai cipőjét?
Figyelt kérdés
Teljesen stabilan egyedül ment,vagy még "bicebóca" volt és fogni kellett?2011. febr. 11. 11:20
1/5 anonim válasza:
11 hósan vettük neki mert elérte a 19-es lábméretet és segítséggel már tudott járni. Nomeg ősz is volt és nem voltam benne biztos hogy kell még egy kocsicipő így inkább igazi utcai cipőt kapott.
Barenhue márkájút.
2/5 anonim válasza:
Amikor babakocsival vittem,mivel ősz volt,mi 6 hónaposan ráadtunk a kis cipőt.11honaposan indult el.otthon persze nem volt rajta,de a hidegbe nem vihettem ki pihe-puha cipellőbe.
3/5 Nigra válasza:
Semennyire nem tudott még:D 3hetes volt amikor megláttam egy tündéri rózsaszín cipőt a kirakatban...megvettem:D 22-eset:D mostanában használjuk:D 14hós
4/5 anonim válasza:
Mikor megkapta az első cipőjét, még egyedül nem ment, ekkor volt 10 hónapos. De jött a hideg, azért nekem ne mondja senki, hogy a kocsicipők védik a lábát a hidegtől.
5/5 anonim válasza:
A kislányom májusi, a születésnapja előtt egy-két héttel kezdett botladozva, de egyedül menni. Vettünk neki akkor egy cipőt. 13 hónaposan(júniusban)kezdett stabilan menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!