Mi a menete az utánvételes postázásnak, ha én adom fel és nekem fizetnek utána?
Köszi a válaszokat :).És az előre utalás utáni postázás az, hogyan működik?Mert azt sem ismerem.Leírnád nekem?
Nagyon nagy segítség lenne.Lehet, hogy ha ez jobb módszer akkor így küldeném a mellszívót.
Megadod a vevőnek a számlaszámod,ő átulja rá az árat+postaköltséget,mikor már ténylegesen rajta a számládon a pénz utána adod potára.
Postaköltséget a posta.hu oldalon találsz levéldíj kalkulátor cím alatt,súly és feladási mód alapján (sima,ajánlott,elsőbbségi stb.) változhat.Mielőtt leméred csomagold be!
Megírod neki, hogy mennyibe kerül a termék postaköltséggel együtt, és adsz neki egy számlaszámot. Amint megérkezik a számládra a pénz, küldöd a cuccot. Nem érdemes sima levélként küldeni. Olcsóbb, de ha elveszik, nem tudod bizonyítani, hogy feladtad. Vagy ajánlott levélként, vagy csomagként add fel.
Ha gyakran adsz el ezt-azt, érdemes SMS szolgáltatást kérned a banktól, hogy rögtön tudd, ha utaltak, és küldhesd a terméket.
Hú, csajok, nagyon, nagyon köszönöm mindenkinek!!!!
Időközben írt a vevő, hogy inkább előre utalna, hát igazatok volt.Írta is, hogy drága az utánvét.
De most már nektek hála képben vagyok és intézem a küldést.
Ezer hála és köszönet, jó hogy van ez az oldal :D
Ha valamit elbénázok, akkor jelentkezem még tanácsért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!