Mennyivel előtt vásárolsz be ovikezdésre ruhaneműket? Megveszed, ha valamiről nem akarsz lemaradni, de még hónapok vannak oviig?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 15:28
1/5 anonim válasza:
Rendszerint az ovikezdés előtti 1-2 hétre hagyom, akkor egyszerre beszerzek mindent. Viszont ha menet közben valami kihagyhatatlanul jó dolgot találok, akkor megveszem, és nem tart vissza az, hogy még van X hónap hátra. De úgy "direktbe" csak az utolsó hetekben kezdek készülődni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. febr. 10. 12:48
3/5 anonim válasza:
19 hós a babám,de olyan az anyósom hogy már rengeteg váltócipőnk,tornazsákunk,ágynemünk,tisztálkodó szettet vett már a fiamnak hogy szerintem semmit nem kell vennem.De ha nem lenne és már ott tartanék akkor azért előtte 1-2 hónapal ha megteheted vásárolj be.Könnyebb lesz anyagilag mint egyszerre sokat venni.Ahogy hallottam úgyis mindig vini kell valamit:(
4/5 anonim válasza:
Hát mi már elkezdtük az ovit, beszokás szintjén, én inkább ott néztem körbe, hogy más gyerekek mit használnak, és a lányomnak is olyan dolgokat vittem be, de én nem tapasztaltam, hogy különösen erre a célra be kellett volna vásárolni. Az egyetlen dolog a zsák volt, amit újonnan kapott, és egy pléd az alváshoz, minden más amúgy is volt már. (Egy IKEÁs itthon levő műanyag poharat bevittem fogmosáshoz, aztán jó jó napot :o)
Tisztasági dolgokat pedig egy csomagban kellett bevinni, az ovi előírásának megfelelően, nálunk nem mindenki a sajátját használja, hanem a közösből osztják még a fogkrémet is...
5/5 A kérdező kommentje:
KöszI!!!
2011. febr. 16. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!