Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki 71 kérdést ir ide csak...

Aki 71 kérdést ir ide csak ebbe a kategóriába 30 nap alatt, az miért teszi?

Figyelt kérdés

Naponta 2-3 kérdés merül fel benne, amire csak itt tud választ kapni? Tényleg?

Én 2 év alatt összesen 9 kérdést tettem fel az egész GYIK-on, nemhogy egy kategóriában...

2011. febr. 4. 01:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát értelemszerűen arra gondolok, akinek a pontszáma alapján kiderül, hogy napi szinten 2-3 kérdést ir ki... Értem, amit többen mondtak, hogy beszélgetni akar, de hát én is beszélgetek: reagálok a kérdésekre, az ott adott válaszokra, néha vitatkozom, stb. De nem pontozgatok betegesen és nem irok ki kérdéseket betegesen. (Ahogy pl. Banyuci se szerintem, bár a pontozása már súrolja a határt...). De van 1-2 felhasználó, akinek min. 50 kérdése van havonta. Számomra érthetetlen. Hacsak nem tőlük jönnek az ilyen kérdések, hogy "mikor csókolóztál utoljára a férjeddel?" No, az lehet...
2011. febr. 5. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!