Hány kg a graco quattro tour babakocsi?
Figyelt kérdés
Én 52 kg vagyok,mennyire tudnám 3 emeletet babával föl-le cipelni?Tapasztalat?2009. febr. 7. 18:19
1/5 anonim válasza:
Ülőrész vázzal együtt kb. 15 kg.
2/5 anonim válasza:
Gondolod,hogy bírni fogod a cipelkedést?Én az elsőre nehézkesen cipelem fel a kocsiinkat.Mondjuk egyik 19 kg,a másik 10.
3/5 anonim válasza:
Sehogy. Ha nincs lift, akkor felejtsd el. Én csak 46kg vagyok és az elsőre kellett vinnem a kocsit, de csak külön külön bírtam. A nővérem kb. 80kg, Ő felhozta babával együtt, de szerinte is gáz cipelni. Mi ezért is adtuk el. Egyébként nagyon jó kocsi, szerettem.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor felejtős..
2009. febr. 7. 18:51
5/5 anonim válasza:
Szió!
Egyrészt szerintem nem súly függő, hogy ki milyen nehéz kocsit tud cipelni, másrészt nem sok olyan babakocsi van, ami sokkal könnyebb; kivéve persze az esernyőre csukható sportkocsikat. De gondolom, neked egyelőre nem olyan kell, hanem ami újszülöttkortól használható.
Amúgy a Brendon honlapján fent vannak a kocsik súlyai is, onnan tudsz tájékozódni. :)))
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!