Bergon babakocsihoz lehet valahol pótkereket venni? Az egyik eltört.
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 14:16
1/6 anonim válasza:
Szia!
A bergon oldalán van fenn telefonszám meg a kerekek típus szerint és ott lehet rendelni. De ha pesti vagy vagy közel laksz, akkor személyesen is bemehetsz. De ez engem is érdekel, az árak, mert nekem is bergon van....
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem!
2011. jan. 30. 16:11
3/6 anonim válasza:
Milyen kerekek kellenének? Egyébként én 2000ért vettem darabját a bababoltban, úgy rendelték a bergontól.
De tőlem is meglehet venni:) :)
4/6 A kérdező kommentje:
Miért, Neked már nem kell? Egyébként első bolygókerék kellene.
2011. jan. 30. 17:13
5/6 anonim válasza:
Nekem nem olyan van, sima középméretű kerék. Az én babakocsim nagy vastag kerekű volt. Amikor született a kistesó vettem rá normál méretűeket. Sajnos nem bolygókerék.
De szerintem ha bemész a bababolba ahol van bergon babakocsi, ott tutira rendelnek neked. Csak kell a tipuszsám.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is!
2011. jan. 30. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!