Szerintetek normális ez, vagy menjek dokihoz?
Figyelt kérdés
4 hónapja nem szoptatok,most 11 hós a kisfiam.
November végén jött meg először,egy hetes,elég durva. December kimaradt. Most 15.-e óta megvan. Első pár nap gyenge,4-5 nap nagyon erős és most megint gyenge 2-3 napja,de még van.
Lehet a hormonoktól vagy valami más?
Gyermekágyi vérzésem is kb 7-8 napig volt,de egyáltalán nem vészes.
2011. jan. 27. 20:18
1/2 anonim válasza:
szerintem a szervezeted, a hormonok ,most kezdenek visszaállni a rendes kerékvágásba.de ha magától nem megy, a barátnőmnek a doki fogamzásgátlót javasolt.nekem szoptatás után 3 héttel jött meg először, és azóta tök rendszeres.de nekem is van 2 nap, amíg nem rendes,csak barnás, és a 3. napon jön meg rendesen.a legbiztosabb a doki, de ne ijedj meg, mert tuti, csak a hormonok kavarása
2/2 anonim válasza:
Szerintem normális. De ha zavar menny orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!