Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ez, vagy...

Szerintetek normális ez, vagy menjek dokihoz?

Figyelt kérdés

4 hónapja nem szoptatok,most 11 hós a kisfiam.

November végén jött meg először,egy hetes,elég durva. December kimaradt. Most 15.-e óta megvan. Első pár nap gyenge,4-5 nap nagyon erős és most megint gyenge 2-3 napja,de még van.

Lehet a hormonoktól vagy valami más?

Gyermekágyi vérzésem is kb 7-8 napig volt,de egyáltalán nem vészes.

2011. jan. 27. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a szervezeted, a hormonok ,most kezdenek visszaállni a rendes kerékvágásba.de ha magától nem megy, a barátnőmnek a doki fogamzásgátlót javasolt.nekem szoptatás után 3 héttel jött meg először, és azóta tök rendszeres.de nekem is van 2 nap, amíg nem rendes,csak barnás, és a 3. napon jön meg rendesen.a legbiztosabb a doki, de ne ijedj meg, mert tuti, csak a hormonok kavarása
2011. jan. 27. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. De ha zavar menny orvoshoz.
2011. jan. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!